نکته 1 : لازم به توضیج است که برای یک موفقیت در نگهداری میگوها، مهم است که مخزن شما قبل از ورود میگوها به آن آماده باشد. این به این معنی است که باید تمامی تنظیمات، تنظیمات آبی، دکوراسیون و سایر جوانب مخزن را قبل از ورود میگوها تنظیم و تمام کارهای لازم را انجام داد.  نباید پس از وارد شدن میگوها به مخزن، تغییرات و تنظیمات اضافی را انجام دهید چرا که این تغییرها می‌توانند محیط را برای میگوها ناپایدار کنند و باعث استرس و مشکلاتی برای آنها شوند. توصیه می‌کنیم که به جای انجام تغییرات پس از ورود میگوها به مخزن، حداقل 95 درصد از کارهای لازم را قبل از آنها انجام دهید تا زمان ورود میگوها، مخزن به طور کامل آماده و ثابت باشد و میگوها بتوانند در محیط مناسبی به تکثیر و رشد خود بپردازند.

نکته 2 : شریمپ کلاب توصیه می‌کند که حداقل دو بار پارامترهای آب مخزن خود را بررسی کنید تا از این اطمینان حاصل شوید که شرایط آبی برای میگوها مناسب است. میزان pH آب، مقدار کلراید، مقدار KH ، GH و دیگر پارامترهای مهم را در نظر بگیرید. با بار دوم بررسی، می توانید از صحت اندازه‌گیری‌ها اطمینان حاصل کنید و اگر نیاز دیدید، تنظیمات آبی را تغییر دهید تا شرایط آبی بهینه‌ای برای میگوها ایجاد شود. این کار به شما کمک می‌کند مشکلات احتمالی در زمینه شرایط آبی را قبل از ورود میگوها به مخزن شناسایی کنید و اصلاحات لازم را انجام دهید تا محیط برای میگوها بهینه باشد. این اقدام پیشگیرانه می‌تواند به سلامت و رشد صحیح میگوها کمک کند.

نکته 3 :  قبل از خرید میگوها ، با منبع یا فروشنده‌ای که قرار است از آنجا میگوها را تهیه کنید، تماس بگیرید و اطمینان حاصل کنید که شرایط منبع نگهداری میگوها شبیه به شرایطی است که شما در مخزن خود دارید. اگر منبعی که از آن میگو بخرید ، شرایطی مانند دما، pH آب، و مواد محلول در آب (TDS) را مشابه شرایط خودتان استفاده کند، هنگام دریافت میگوها انتقال آنها از بسته‌بندی به مخزن به راحتی انجام می‌شود زیرا شرایط آبی مشابهی در ابتدا فراهم است. این باعث می‌شود فرایند تطبیق میگوها با شرایط آبی مخزن صرفه‌جویی در زمان و انرژی بیشتری داشته باشد.